Margot Cloet.
Volledig scherm
Margot Cloet. © Zorgnet-Icuro

Heet weekend voor de boeg in woonzorgcentra: “Resultaten van coronatests zullen nieuwe fase inluiden”

"Het wordt in álle opzichten een heet weekend voor de woonzorgcentra.” Dat zegt Margot Cloet als gedelegeerd bestuurder van Zorgnet-Icuro. "De resultaten van de coronatests zullen dit weekend bekend raken en dat zal een nieuwe fase inluiden. Die zullen wellicht ook aanleiding geven tot nieuwe maatregelen."

8 reacties

  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    Een plaats in een rusthuis is in Belgie heel duur, vraag me dan ook af hoe dat geld besteed word voor zijn bewoners?, alleszins niet aan de lonen van het personeel of aan goede verzorging. jean donny
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    In Frankrijk zijn er bejaardentehuizen waar het personeel zich op vrijwillige basis samen met de bejaarden heeft opgesloten. Ze slapen er en voedsel e.a.worden geleverd via een sasruimte. Ander personeel heeft zich afgesloten van hun familie en verblijven in gratis aangeboden appartementen en studio's. Zo kan het dus.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Gerda Vetmuylle de grootste fabeltjes partij is OpenVld hun. Zij hebben het meeste macht in Europa, maar zijn meer bezig met hun subsidies innen voor hun wijnkastelen dan met de bevolking. Op alle postjes in Europa en belangrijke organisaties zitten mensen die eigenbelang voorop stellen, in hun eigen land kunnen ze geen deftig beleid voeren en op wereldniveau gaan ze alles kunnen op lossen met een riante wedde. Hun enige doel is macht en daarvoor halen misbruiken ze solidariteit.
  • Peter Knaap

    4 jaar geleden
    Daar komen overledene niet mee terug. Alles was onder controle. Hou de eer aan jezelf en geef ontslag.
  • Rachel Cornette

    4 jaar geleden
    Zou toch mij vrijwillig willen aanmelden al is het om te helpen om eten te brengen en wat mogelijk is heb er in geholpen en ik ondervond dat elk hoe klein ook de hulp zo dankbaarheid was ik leef totaal mee