Valerie De Booser en haar nieuwe vriend, Dirk De Witte
Volledig scherm
PREMIUM
Valerie De Booser en haar nieuwe vriend, Dirk De Witte © RV/Instagram

Valerie De Booser is opnieuw verliefd: “Het is nog pril”

ShowbizzVier maanden nadat Valerie De Booser (40) bekendmaakte dat haar relatie met Koen Wauters (52) voorbij was, is ze opnieuw verliefd. De gelukkige in kwestie is Dirk De Witte, een 36-jarige vastgoedinvesteerder uit Antwerpen. Het nieuws werd intussen bevestigd door beide partijen. 

46 reacties

  • Jos Mardig

    4 jaar geleden
    Dat Koen nooit thuis was kan toch niet de rede zijn dat ze uit elkaar zijn gegaan. Dat is 17 jaar nooit anders geweest. Als je verliefd wordt op iemand anders, wat iedereen kan gebeuren, kan je nog steeds keuzes maken. Dat is wat hier is gebeurt en niets anders. En verder doet iedereen wat hij of zij wilt, zolang je het maar op anderhalve meter doet natuurlijk;)
  • lindsey clauw

    4 jaar geleden
    Nog pril. Maar wel heel vlug als je het mij vraagt. Zo lang bij Koen geweest en 4 maanden na de breuk al iemand anders
  • stefaan peinen

    4 jaar geleden
    Hier zaten we nu allemaal op te wachten se.. wat kan Mij dat nu bommen met wie zij de lakens deelt,koop allemaal de story! Wat mensen interessant vinden? Ze heeft er weer ene met geld gepakt natuurlijk , mocht ok zo veel geld hebben.. kon ik toch wat anders krijgen dan ene die voor heel de wereld met haar benen open gelegen heeft in temptation!
  • Do Van den busse

    4 jaar geleden
    Oei, dan mogen ze elkaar nu al een maand niet zien :s want de relatie is pril dus veronderstel ik dat ze nog niet samenwonen? Dat wordt een serieuze test.
  • jos segers

    4 jaar geleden
    Kan alleen maar zeggen veel geluk. Heb wel de indruk dat je vorige huwelijk van 17j met 2 kids snel vergeten is en dat je veranderd zoals de richting van de wind. Het zal wel aan mij liggen zeker?