Instagram
Volledig scherm
© Instagram

22 lentes jong, maar wel stiefvader van Neymar: moeder van Braziliaan samen met 31 jaar jonger model

Time-OutLeeftijd is maar een getal, toch? De moeder van Neymar, Nadine Gonçalves, heeft een nieuwe vriend. Op zich niet speciaal, ware het niet dat er een leeftijdsverschil van 31 jaar is tussen de tortelduifjes. Tiago Ramos is met zijn 22 jaar dan ook jonger dan zijn nieuwe stiefzoon Neymar. De Braziliaan feliciteerde zijn moeder alvast op Instagram.

7 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Leuke moeder . Voor de rest doet iedereen zijn zin.
  • Jef joossens

    4 jaar geleden
    Met die naam model moet je wel oppassen hier in Brazilie, iedereen is hier model als je ze mag geloven. Als ik lees dat hij model en professioneel gamer is dan wil dit volgens Braziliaanse normen zeggen dat het een leegloper is die te lui is voor te werken. Maar allez, veel geluk, hij heeft zijn jackpot gevonden. :-)
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Zijn veel erger jobs lijkt me, gans de dag repetitief werk aan een de band staan doen, rioolwerker, callcenter, schoonmaker, uitbener, metaaloven, operator in ploegen, postbode... jobs met slechte uren, zware arbeidsomstandigheden of laag loon... De game industrie heeft meer geld dan alle film, muziek en entertainment industrie over gans de wereld samen, dus ja daar kan je je geld meer dan leuk mee verdienen. Grappig? Net slim lijkt me.
  • Ronald Roelants

    4 jaar geleden
    Professioneel gamer : is dat ook al een beroep : woehahaha ; maar ja, als er onnozelaars zijn die dat willen volgen als publiek...
  • aysel savkin

    4 jaar geleden
    Kan zijn zoon zijn denk je nu echt dat hy zijn moeder leuk vindt? Hy wil gewoon aandacht en die moeder moest zich schamen kan zijn zoon zijn iggg