Brits premier Boris Johnson postte een video op Twitter waarin hij de gezondheidsdienst NHS uitgebreid bedankte.
Volledig scherm
Brits premier Boris Johnson postte een video op Twitter waarin hij de gezondheidsdienst NHS uitgebreid bedankte. © AP

Boris Johnson ontslagen uit ziekenhuis, Brits premier bedankt in paasboodschap gezondheidsdienst : “Jullie hebben mijn leven gered”

De Britse premier Boris Johnson is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij was opgenomen in het St. Thomas Hospital in Londen vanwege complicaties als gevolg van een coronabesmetting. Hij trekt zich momenteel terug op zijn officiële buitenverblijf ten noordwesten van Londen om verder te herstellen. Hij gaat niet onmiddellijk weer werken. In een speciale paastoespraak bedankte de premier uitgebreid de Britse gezondheidsdienst NHS.

6 reacties

  • Louise Mertens

    4 jaar geleden
    Had de heer Johnson niet zoveel handjes geschud, dan had hij het medisch personeel niet moeten belasten, zoals zovelen die zich niet aan de regels houden!
  • Frank Vandeweghe

    4 jaar geleden
    Welke medicatie heeft die gekregen, in 1week tijd op Intensief, zuurstof gekregen en na een weekje springlevend. Bestaan er bepaalde medicatie voor hoge pieten misschien, je zou het bijna denken.
  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Ik vraag mij af of zijn verzorging dezelfde was dan de andere Britten daar ? Inderdaad nee Bestendige verzorging en bewaking zoals ik hoorde .
  • Erik Henderickx

    4 jaar geleden
    Zou iedereen in de uk twee privatieve verplegers aan zijn bed hebben? Egoïsme noemen we dat.
  • Sven Stolk

    4 jaar geleden
    Wat zeg je dan morgen tegen de families die naasten verloren zijn terwijl je er zelf doorkomt met je beleid? Niemand wenste he het toe en niemand anders ook niet. Herstel goed maar je bevolking Gaat het ook anders zien.