Geena Lisa.
Volledig scherm
PREMIUM
Geena Lisa. © RV privéfoto Geena Lisa zelf

Geena Lisa werkt al enkele jaren als mindset- en gedragscoach: “Op tv komen heeft nooit enige waarde gehad”

ShowbizzPresentatrice, omroepster, actrice, zangeres … Geena Lisa (47) heeft het allemaal gedaan of ze doet het nog steeds, al is haar belangrijkste job sinds enkele jaren die van coach. Ze geeft onder meer cognitieve gedragscoaching, hartcoherentietrainingen en ze staat ook in voor stress- en burn-outpreventie. “Noem me gerust een gelukscoach”, vertelt ze in Primo.

4 reacties

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Weer iets bijgeleerd : er bestaat zoiets als een "mindset- en gedragscoach" en die houdt zich bezig met onder meer "cognitieve gedragscoaching, hartcoherentietrainingen en ze staat ook in voor stress- en burn-outpreventie". Nog een geluk dat we in deze barre tijden ook nog eens hartelijk kunnen lachen.
  • willem sliggers

    4 jaar geleden
    Komop Gina , je bent een leuke verschijning, maar , als je nooit op TV was geweest was je nu niet bekend ! Dus er is wel degelijk een waarde aan verbonden .
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Louis Meuleman Spijtig dat ze bijna nooit meer op tv te zien is knappe en lieve dame en het succes is niet naar haar hoofd gestegen zoals bij veel anderen
  • Viviane Van Oosterwijck

    4 jaar geleden
    Misschien eens de gemiddelde Vlaming tot rede brengen in deze Corona saga * te weten dat ze alleen door 'normaal' te doen morgen weer 'normaal' kunnen doen ?