Kos
Volledig scherm
PREMIUM
© Kos

Greet De Keyser in de VS: “Geloof is belangrijk hier, zeker in corona-tijden”

Greet De Keyser, correspondente van ‘VTM Nieuws’ in Washington, brengt deze week dagelijks verslag uit over de situatie in de VS.

7 reacties

  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Maxim Verhoeve de Antwerpse kathedraal zendt live stream misvieringen uit en op Paas zondag was er op, de regionale Antwerpse ATV een rechtstreekse misviering van uit de Antwerpse Sint Adrieskerk (De parochie van miserie) allemaal te volgen op U tube.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Het geloof van welke strekking ook zal het virus helemaal niet tegen houden, maar het kan wel een houvast zijn voor bepaalde mensen en dat is goed voor hen.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Social distance in dit verband is ook een van de corona-problemen in de VS. Plus, bijna ieder stadje heeft een of meerdere christelijke gemeentes met hun eigen kerk. Als je daar niet lid van bent en niet tenminste 's zondags naar de mis gaat wordt je sociaal al scheef bekeken.
  • Evelyne Dewulf

    4 jaar geleden
    Klopt. In belgie is dat niet anders. Maar men moet het durven zien en appreciëren. Wat kerk betreft: in bijbel staat dat lichaam van gelovige tempel van God is. Het nieuwe jerusalem. Gebouw is enkel plaats van samenkomst. Trumps gedrag is echter onbijbels, wat hij het volk ook probeert wijs te maken
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    Men zal er ver mee komen.