De beslissing wanneer Audi Brussels de productie wil heropstarten is nog niet genomen.
Volledig scherm
De beslissing wanneer Audi Brussels de productie wil heropstarten is nog niet genomen. © REUTERS

Audi Brussels bereidt heropstart productie voor

Autofabrikant Audi bereidt een heropstart van de productie in de fabriek in Brussel voor. Dat meldt Audi Brussels maandag. De fabriek ligt sinds midden maart stil door de coronacrisis. Het bedrijf heeft nu een pakket maatregelen klaar om de heropstart van de productie voor te bereiden. Wanneer die precies zal zijn is nog niet beslist.

9 reacties

  • Ronald Wilmer

    4 jaar geleden
    Prima dit om weer op te starten en hopelijk begrijpend de vakbonden dit dat het noodzakelijk is om weer een economie te hebben!!
  • willy platteau

    4 jaar geleden
    dit moesten al meer bedrijven doen ! het zal broodnodig zijn om de economie terug in gang te krijgen ,alle beetjes helpen
  • Franky De Schrijver

    4 jaar geleden
    Voorbereiden is één ding. Maar zolang de maatregelen van kracht blijven zullen wij als vakbond nooit ons akkoord geven. De gezondheid van onze mensen is voor ons de absolute prioriteit. De Schrijver Franky Hoofdafgevaardigde ABVV
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    hoe meer onverkochte wagens in stock op de parking hoe sneller het faillisement.
  • Kurt Bourdeaux

    4 jaar geleden
    Tuurlijk dat. Met wat aanpassingen gaan er toch overal wat mensen kunnen gaan werken. Als wij dat kunnen, kunnen veel anderen dat ook. Kunt niet thuis blijven tot er een vaccin. De helft volgt toch al de maatregelen niet meer... Dan beter wat meer onder controle houden op 't werk. Aja, en' t gaat schelen voor de economie ook.