© Instagram Ace & Tate

Betaalbaar hip brillenmerk komt naar België

Het Nederlandse Ace & Tate is van plan om binnenkort een winkel te openen in ons land. Het label produceert betaalbare brillen en wil daarmee een hip alternatief bieden voor ketens als Pearle en Hans Anders. De brillen waren tot nu toe al bij ons verkrijgbaar, maar wel enkel online.

flb

Een (zonne)bril met een trendy montuur kan soms heel wat geld kosten, maar daar hebben ze bij het Nederlandse Ace & Tate wat op gevonden. Door alles in eigen beheer te doen en traditionele tussenschakels in het productieproces uit te schakelen, slagen ze er in om monturen aan te bieden vanaf 98 euro. Bij onze noorderburen loopt het in elk geval storm voor hun brillen en werden op enkele jaren tijd al vijf winkels geopend in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en ook eentje in Berlijn. En nu is dus ook ons land en meer bepaald Antwerpen aan de beurt. Dat maakte Ace & Tate zelf bekend via Instagram.

Wie daar niet kan op wachten, kan momenteel zelf al online een bril bestellen. Zo ging het label trouwens oorspronkelijk als start-up van start. Op de website kun je maximum vijf monturen kiezen die je worden opgestuurd en na de pasbeurt stuur je die gewoon terug met de mededeling welke je eventueel wilt. Even later zit de bril dan in de brievenbus.

 

We're in Antwerp today! Follow our steps on ?? #comingsoon #aceandtategoesbelgium Frame link in bio??

Een foto die is geplaatst door Ace & Tate (@aceandtate) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer