Als we ons nu aan de maatregelen houden, kunnen we deze zomer van een terrasje genieten. Maar dan wel op anderhalve meter van elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Als we ons nu aan de maatregelen houden, kunnen we deze zomer van een terrasje genieten. Maar dan wel op anderhalve meter van elkaar. © Sabine Van Damme

Hoelang zal corona ons leven nog bepalen? Experten leggen uit

Steeds meer experten stellen dat het coronavirus niet enkel dit jaar maar ook in 2021 ons leven zal bepalen. Op alle vlakken. Zullen we deze zomer een terrasje kunnen doen? Zal de horeca deze crisis ooit te boven komen? Wanneer en hoe zullen de scholen heropenen? Gaat onze economie kopje onder als zoveel bedrijven op non-actief blijven? Experten geven antwoord.

55 reacties

  • marijke lambrechts

    4 jaar geleden
    Kan ik mij al laten testen om te zien of ik antistoffen heb?
  • Venkat Shah

    4 jaar geleden
    Kan men werkgevers niet definitief verplichten om thuiswerk maximaal te organiseren?! Bij KBC was dat bvb verboden voor niet-interne medewerkers, en nu hebben we bewezen dat het perfect kan, met meerdere felicitaties van teamleads en projectleads. Fileprobleem opgelost, beter klimaat, opvangproblemen vr de kinderen opgelost, en zoveel meer! Het is een schande als werkgevers hierna thuiswerk opnieuw zouden gaan afbouwen.
  • Dirk Bytebier

    4 jaar geleden
    Als we dit jaar in eigen land op vakantie gaan kunnen gaan zullen de prijzen de pan uit slaan zin daar allemaal maar zeker van !
  • Danny Gielen

    4 jaar geleden
    Als je iedereen de regels wil laten volgen, stop dan met die prutsboetes van 250€ en veroordeel deze mensen tot het betalen van 6000€ zoals in Spanje!
  • Philippe Stevens

    4 jaar geleden
    Ik ben genen expert maar ik voorspel deze zomer in België op de koppen lopen zware crisis enorme belastingverhoging en minstens een derde van de jobs weg , nog zwaardere maatregelen = nog slechter voor de economie , zij die luidst roepen om totale lockdown gaan daarna de grootste klagers zijn , tis maar een gedacht .