Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Elke dag ruim 1.000 corona-pv’s: meer dan de helft van de overtreders is jonger dan 30 jaar

Sinds het invoeren van de coronamaatregelen op 18 maart stelde de politie al 27.389 processen verbaal op. Dat zegt Sarah Frederickx van de federale politie. Opvallend: meer dan de helft van de overtreders is jonger dan 30 jaar.

65 reacties

  • willy staes

    4 jaar geleden
    boetes van minstens 500€ en onmiddellijk betalen ,bij niet onmiddellijk betalen 750€,het zal snel gedaan zijn , Begrijpen die mensen nu niet dat door hun houding het veel langer gaat duren . Of willen ze een oplossing zoals in China ,dat ze plotseling verdwijnen .
  • Nadine Abe

    4 jaar geleden
    Oplossing zij zij met de auto die aanslaan , anders voor hen de boete verdubbelen. Geen compassie wie niet horen wil moet voelen en een Belg tref je in zijn portefeuille.
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Hoe jonger men is hoe hoger de boetes moeten zijn, 2500€ 2000, 1500,1000,500,250. 20jarigen 30,40,50,60,70.
  • paul piens

    4 jaar geleden
    gianni de moor, Jij verwoordt hier de onhebbelijke houding van al die mensen die de regels niet willen respecteren. Het is niet omdat jij belastingen betaalt voor je auto dat dit een vrijgeleide is om niet essentiële verplaatsingen te doen, ook al rij je alleen. Het is niet aan jou om te bepalen wat essentieel is voor iedereen en wat niet. Trouwens, De Lijn is wel een essentiële vervoerdienst
  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Groot gelijk heb je Gianni, ik ben 69 en behoor tot de risicogroep, en gebonden aan mijn wagen, ik ga om de week ongeveer een rit maken van om en bij de 40 Km, kwestie van de wagen op peil te houden, en batterij, ik ben alleenstaande en zit alleen in de wagen en stap nergens uit, nu moet men mij eens zeggen wie ik in gevaar breng ???