Joe Biden en Bernie Sanders.
Volledig scherm
Joe Biden en Bernie Sanders. © AFP

Bernie Sanders spreekt steun uit voor Joe Biden

Bernie Sanders gaat de Democratische politicus Joe Biden steunen in de strijd om het Witte Huis. Dat heeft hij maandag bekendgemaakt. Sanders was de voornaamste tegenstander van Biden voor het binnenhalen van de Democratische nominatie voor de presidentsverkiezingen. Maar woensdag maakte hij bekend zijn campagne stop te zetten. Op die manier maakte Sanders de weg vrij voor de nominatie van de voormalige vicepresident.

4 reacties

  • anatole bettencourt

    4 jaar geleden
    Biden maakt geen enkele kans tegen Trump. In het buitenland ( dus ook bij ons ) wordt Trump heel negatief afgeschilderd, in eigen land is en blijft hij echter graag gezien. Biden surft wat mee op het feit dat hij vice-president was onder Obama, heeft er echter niet veel van gebakken en vooral z'n eigen zakelijke belangen verdedigd. Is bovendien ook te oud en heeft gezondheidsproblemen. Trump wint overtuigend in november.
  • Joey Starr

    4 jaar geleden
    Deed hij vorige keer ook voor Hillary Clinton. Dit toont opnieuw aan hoe “ferm” hij achter zijn eigen thema’s staat, niet dus want hij gooit ze zo overboord. Zou hij wat dat betreft soms verwant zijn aan een zekere D. Trump? Blijkbaar hebben ze in zo een groot land helaas alleen maar in de films of tv series goede en betrouwbare presidentskandidaten...
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Echte politiekers, tijdens hun campagne om presidentskandidaat te worden, gooien ze met slijk en wat nog naar elkaar, nu zegt de verliezer ,ik steun de winnaar,hij hoort in het Witte Huis.Hoe kan men vertrouwen hebben in zulke windmolens?
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Ik wens Biden alle sterkte toe en hoop dat hij Trump kan verslaan!! Het is de enige kans en misschien een wonder. Maar zelfs al is er maar een kleine kans, het is beter dan niets. En we moeten alles doen om te voorkomen dat zulk een bullebak nog eens vier jaar een land naar onder brengt en de mensheid verder uit elkaar drijft!!