BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vrouw van Bart De Wever afgevoerd met ambulance na val van trap: “Ik dacht dat ze dood was”

tvWat doet Bart De Wever zoal in tijden van lockdown? Meehelpen in het huishouden, zo blijkt uit foto’s die hij deelde op Facebook. Afgelopen weekend liep het echter grondig fout, onthulde de burgemeester van Antwerpen in ‘Gert Late Night’. Zijn vrouw Veerle viel van de trap en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht.

38 reacties

  • persy louis

    4 jaar geleden
    Sterkte Bart en een goede herstel toegewenst voor U echtgenote.
  • Rik Van den Bogaerde

    4 jaar geleden
    hopelijk volledig herstel en ben je niet verplicht om progressief te werken anders krijg je een leven die je niet gevraagd hebt en is op die manier ook meneer Dewever even geconfronteerd met wat sommige gezinnen dezer dagen moeten ondergaan (sociale cohesie) veel word niet gezien door administratie algemeen
  • JOZEF LENAERS

    4 jaar geleden
    Hij heeft ze van de trappen geduwd of geslagen zo is het geweest
  • Erwin De Mulder

    4 jaar geleden
    Geert Van De Moortele met voorstellen alleen kom je er niet die zijn meestal zeer mooi maar moeten ook betaald worden.Laat dat laatste punt nu telkens opnieuw het probleem zijn bij PVDA,ze zeggen er nooit bij hoe hun mooie voorstellen gefinancierd moeten worden!Door telkens met het zelfde riedeltje af te komen dat het geld moet gehaald worden waar het zit ben helemaal niets!
  • Francine De Meulder

    4 jaar geleden
    Veel beterschap? weinig pijn een vlug herstel