AP
Volledig scherm
© AP

Trump erg explosief op persconferentie: “De autoriteit van de president is totaal”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft er een pittige persconferentie opzitten. Trump verdedigde gisteren in het Witte Huis zijn aanpak van de coronacrisis en voelde zich naar eigen zeggen “wreed” behandeld. De berichtgeving in de pers deed hij nog maar eens af als “fake news”. Hij dichtte zich ook het “absolute gezag” toe over de staten, terwijl volgens de grondwet de gouverneurs beslissen over coronamaatregelen.

86 reacties

  • Jean West

    4 jaar geleden
    Toran Korshnah Obama zou zoiets niet gedaan hebben want hij heeft niets gedaan. Buiten wat oorlogen gestart enz. Men was blij dat hij geen derde termijn kon krijgen.
  • Michel Van Limbergen

    4 jaar geleden
    Het is de hoogste teijd dat de VS inziet dat hij een dictator is en zich van dit personage ontdoen!
  • floor lauvrys

    4 jaar geleden
    Philippe Deckers, ik ben geen linkse rakker maar Trump is echt wel het ideaalbeeld van een narcistische dictator... Los van het gegeven dat hij ook zaken goed zal doen , blijft het feit bestaan dat al wie ook maar een zweem van kritiek heeft op hem "fake" is en indien mogelijk per direct ontslagen wordt... De werelf schuift meer en meer naar dictaturen op (Putin Erdogan, Bolsonaro, ...)
  • Jamila Falkou

    4 jaar geleden
    Ze zitten nog niet aan de piek, de wereld staat op zijn kop. En hij wil de wereld laten werken Trumph ziet ze vliegen
  • Toran Korshnah

    4 jaar geleden
    Trump overtreedt hiermee de US grondwet. Zoiets zou Obama nooit gedaan hebben. Eigenlijk zou hij hierom uit functie gezet moeten worden, of op zijn minst niet meer herverkiesbaar gesteld mogen worden. Dit is voedingsboden voor een dictatuur in een land die al geen democratie is.