Jake Reese
Volledig scherm
PREMIUM
Jake Reese © Joeri Swerts/headshot.be

Jake Reese, de nachtegaal van Regi in ‘Liefde Voor Muziek’, schreef al nummers voor David Guetta: “Nu ben ik klaar om België te veroveren”

MuziekHij is de nachtegaal van Regi. Eerst te horen op ‘Ellie’, vorig jaar volgde ‘Summer Life’ en nu is er ‘Kom Wat Dichterbij’ uit ‘Liefde Voor Muziek’. Jake Reese (35) kroonde zich onbewust tot hofleverancier van onze zomerhits. En hij blijkt nog meer dan dat. De Nederlander schreef zelf mee aan die hits én maakte de voorbije tien jaar liedjes voor kleppers als Lost Frequencies en David Guetta. “Als songwriter bleef ik onder de radar, maar nu ben ik klaar om België te veroveren.

10 reacties

  • Katrien Wouters

    4 jaar geleden
    Hele mooie stem, ik smelt iedere keer! Regi is een hele mooie springplank , super. Laat je maar horen jongeman!
  • Johan maes

    4 jaar geleden
    Jake méér dan welkom in Vlaanderen , ken deze fantastische zanger al een tijdje en dan is het nu eindelijk tijd om eens méér op de voorgrond te treden , wij kijken ernaar uit !!!!!!
  • boni verhaegen

    4 jaar geleden
    ben fan na je eerste noot,top top top!!!
  • erik vercammen

    4 jaar geleden
    Geweldige stem
  • johannes van Wetten

    4 jaar geleden
    Jake Reese (Jaap Resema) is al heel lang samen met de voormalige en knappe hoogopgeleide Nederlandse miss world, en hebben 2 zoontjes. Het zijn twee zeer nuchtere mensen , totaal vrij van arrogantie, en hardwerkende mensen.