ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Vul opnieuw de ‘corona-enquête’ in en help mee het virus te bestrijden

De Universiteit Antwerpen heeft een nieuwe lijst met vragen online gezet in het kader van haar grote corona-enquête. Daarmee wil ze gedragsveranderingen in kaart brengen en nagaan hoe goed de maatregelen van de overheid opgevolgd worden. Tot 22 uur kan je de online vragenlijst invullen. Vandaag polst ze onder meer naar de ervaring mét en meningen óver thuisonderwijs. 

9 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Thuisonderwijs? Wij werken met 2 van thuis uit van half 9 tot 5. Buiten de kantooruren wacht ons de was, de plas, de kook, de dierenverzorging, de boodschappen, … we zijn al heel blij als we onze kinderen - die in verschillende jaren zitten, dus niet dezelfde leerstof hebben - wat kunnen begeleiden met taken en af en toe samen een lesje kunnen overlopen. Volledig nieuwe leerstof kunnen ze op hun eentje niet verwerken. Hoe zien de experts dat?
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Vlaanderen wilde de scholen niet sluiten het zijn de Walen die dat beslist hebben in navolging van Frankrijk. En wat deden onze Vlaamse politici ja knikken zoals altijd, en waarom sluiten de Walen dan niet aan bij Frankrijk maar hun kassa zal dan niet meer gevuld worden om hun liederlijk leven te blijven bekostigen!!
  • Etienne Verschueren

    4 jaar geleden
    Duidelijk verloop en eerlijke UITLEG. Hopen dat iedereen er iets uit leert. En het "money" verhaal daar achter telt spijtig genoeg voor vele gelijkaardige zaken.
  • Lieven Thiel

    4 jaar geleden
    De overheid heeft vooral gefaald door geen voorraad beschermende maskers en brilletjes op te slaan. In een geglobaliseerde wereld, waarin epedemieën snel verworden tot pandemieën, moeten die steeds te koop zijn bij apothekers, in winkels, in grootwarenhuizen en in automaten. Vraag is ook in welke mate de WHO (geloofde de CCP), de EU (waarschuwde niet tegen intercontinentale besmetting en hield grenzen open) en de NAVO (beschermt ons blijkbaar niet tegen biologische wapens) hier faalden.
  • Max Powers

    4 jaar geleden
    Tja, er is dan ook geen enkele verantwoording voor de lockdown. Het "flatten the curve" grafiekje waarmee de nepexperts ons bangmaakten was nooit op iets gebaseerd en is ondertussen een bewezen leugen. Als je hier als agent nog aan meewerkt ben je niet beter dan de gestapo vorige eeuw.