rv
Volledig scherm
© rv

Sven Nys maakt zich kwaad op groep mountainbikers: “Hebben jullie het nog niet door?”

WielrennenNiet iedereen leeft de coronamaatregelen even strikt na. Dat merkte ook een gefrustreerde Sven Nys (43), die zondag een groep mountainbikers tegenkwam. “Hebben jullie het nog niet door? Kijken jullie geen televisie?”, klonk het.

41 reacties

  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Hier zijn er toch veel reacties van lezers die blijkbaar nog steeds niet kunnen begrijpend lezen. Sven Nijs = 1, groep mountain bikers = veel meer dan een. En je moet niemand wijs maken dat je dan in het bos de nodige afstand kan waren. Sven Nijs heeft 100% gelijk!
  • jos jansen

    4 jaar geleden
    Je hebt groot gelijk Sven.
  • Andr� lernout

    4 jaar geleden
    Ze moesten die gasten die in groep fietsen, hun fiets afnemen en een boete bovenop, want zij denken boven de wet te staan! Idem bij de fietsers die het nodig vinden om GEEN gebruik te willen maken van het fietspad!
  • Leentje De Brauwer

    4 jaar geleden
    Aan al die op de pianist schieten: herlees nog eens de maatregelen ivm fietsen. Mag NIET in groep (max 2). Dus, alleen fietsen zoals Sven zelf doet is wèl ok. Waarom al die reacties op iemand die het goed doet en goed meent? Gebruik toch uw verstand ipv steeds af te geven op alles en iedereen.
  • Lois Verdonk

    4 jaar geleden
    Het blijft een aansteller.