Archiefbeeld van ministers Maggie De Block en Philippe De Backer.
Volledig scherm
Archiefbeeld van ministers Maggie De Block en Philippe De Backer. © BELGA

Kritiek omdat Kamercommissie Volksgezondheid uitgesteld wordt: “Lopen onze ministers weg voor moeilijke vragen?”

Verschillende parlementsleden zijn niet te spreken over het feit dat het actualiteitsdebat van deze namiddag in de commissie Volksgezondheid, met ministers Maggie De Block (Open Vld) en Philippe De Backer (Open Vld), geannuleerd werd. “Lopen onze ministers weg voor moeilijke vragen?”, klinkt het bij PVDA.

98 reacties

  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    enige oplossing lijkt me nu om direct na de lockdown verkiezingen te houden zodat de burger zijn stem kan uitbrengen. Hierdoor worden voor- en tegenstanders gehoord en kan nadien een onderzoekscommissie klaarheid scheppen. Statutair dienen we in 2024 terug te gaan stemmen dus hoogdringend federale verkiezingen
  • Albert Hendrix

    4 jaar geleden
    Democratie is ver te zoeken in België, minister leggen geen verantwoordelijk af en vragen beantwoorden ze gewoon niet .De arrogantie druipt er van af.
  • Jo Debacker

    4 jaar geleden
    Dat alle politiekers eens beginnen met 2 maand volledig loon in te leveren, zonder uitzondering. Dan hebben ze nog 4000€ per maand om hun werkingskosten te dekken die ze zelfs niet moeten bewijzen.
  • Jean Paul Peelis

    4 jaar geleden
    Op parlementaire vragen niet antwoorden, en weglopen. De nieuwe democratie.
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Dat doen ze al jaren . Weg lopen van de grote problemen .Het enige dat voor hun telt is hun dikke wedde elke maand . De rest is bijzaak.En als er iets misloopt ( 2009) dan word dat wel in andermans schoenen geschoven. Zo komen ze er altijd onderuit .