© eva

Woonzorgcentrum Ludinaca dankt voor de vele steun en sympathie

Directie en personeel van het woonzorgcentrum Ludinaca in Lanaken-centrum ontvangt dagelijks hartverwarmende steunbetuigingen van heel wat familieleden van de meer dan honderd bewoners en van tal van sympathisanten die het centrum een warm hart toedragen.

eva01

"De waardering en het begrip voor het harde werk en onze inzet is ontzettend bemoedigend en getuigt van een warme solidariteit bij de mensen" zegt Alessia Libertini namens het personeel van het woonzorgcentrum. "De vele taarten die we ontvingen van plaatselijke bakkers, de paaseieren, de Leonidas-pralines... het is allemaal niet goed voor de lijn dat weten we, maar alles wordt vanzelfsprekend in dank aanvaard. Ook de witte lakens die overal uithangen, het applaus 's avonds, de vele sms-jes en mails die we dagelijks ontvangen... het stimuleert en motiveert ons om de dagelijkse verzorging van de bewoners tijdens deze coronacrisis stevig aan te pakken, nu ze het bezoek van familie en vrienden moeten ontberen."

Hun dank lieten de medewerkers van Ludinaca ook visueel blijken door een groot venster aan de kant van de Europalaan te decoreren met de welgemeende woorden: 'Bedankt voor jullie steun.'

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer