Tara Reade postte dit beeld van zichzelf op sociale media, van hoe ze eruitzag in 1993, toen Biden haar zou hebben betast.
Volledig scherm
Tara Reade postte dit beeld van zichzelf op sociale media, van hoe ze eruitzag in 1993, toen Biden haar zou hebben betast. © AP/Twitter

Presidentskandidaat Biden door ex-assistente beschuldigd van aanranding

Verenigde StatenDe toekomstige presidentskandidaat van de Democraten, Joe Biden, is beschuldigd van aanranding. Een voormalige assistente zegt dat Biden, die onder Barack Obama vicepresident was, haar seksueel heeft lastiggevallen. Het campagneteam van Biden spreekt de aantijgingen met klem tegen. 

7 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Biden staat al jaren en over zijn hele carrière gekend als een ernstig iemand. Hij heeft die karaktertrek nog om als een goede huisvader voor burgers te zorgen. Trumps' kennis komt van het elite uitgaansleven waar hij zijn zaken regelde via via. Dat zijn feiten. Ik noem hem de cocktailparty boy. En sommige vrouwen doen alles voor geld.
  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Waarom komen die vrouwen zo vaak op cruciale momenten op de proppen met hun beschuldigingen. Dat is al louche op zichzelf.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Vorig jaar, 26 jaar na datum, beweerde ze dat hij haar nek gestreeld had. En dat geloof ik wel, Biden is nu eenmaal heel knuffelig. En nu is het plots "onder haar rok"?
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    Het is niet alleen merkwaardig, het ligt er ook metersdik op. Juist op dit cruciaal moment krigt Tara Reade het in haar hoofd om aangifte te doen bij de politie dat Joe Biden haar 27 jaar geleden heeft aangerand. DÉ strategische set om de positie van laatste kandidaat van de Demokraten te verzwakken. Herinnert me aan destijds Hillary Clinton.
  • Sebastiaan DeVlieger

    4 jaar geleden
    Biden wordt de kandidaat van de Democraten en plots “na meer dan 25 jaar” herinnert zij zich het feit dat hij haar aangerand zou hebben!!? Uiteraard gelooft iedereen dat, Amerikanen waarschijnlijk op kop!!