Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nooit eerder gezien: Trump laat naam printen op stimulus-cheques voor Amerikanen

Het Amerikaanse ministerie van Financiën gaat de naam van president Trump printen op de stimulus-cheques die de belastingdienst (IRS) naar tientallen miljoenen Amerikanen zal sturen. Dat meldt de krant The Washington Post, die stelt dat dit nooit eerder gebeurde. Volgens bronnen bij de IRS zou het de levering van de cheques vertragen.

51 reacties

  • Urban Vyaas

    4 jaar geleden
    Ja? En dan? Hij schrijft ze uit in naam vam de VS, dus hij ondertekent ze. En 't is natuurlijk ook een verkiezingsjaar! Wat gratis publiciteit is mooi meegenomen. Ben mij eigenlijk al aan het afvragen wiens naam oorspronkelijk op die cheques stond?
  • Lucia Vanden Balck

    4 jaar geleden
    Goe wetende dat dieje Flup in december terug verkozen wordt en dat daar Americans in eer en geweten daar voor stemmen, dat gaat mijn pet te boven.
  • Danny De Graeve

    4 jaar geleden
    Als ik moet kiezen tussen hem of Obama, sorry, geef mij maar Trump, een beetje speciaal dat wel, maar recht voor de raap en geen mietje. Tot nu toe, echt een fantast.
  • Peter Janssens

    4 jaar geleden
    Nooit eerder werd het gedaan, maar ze zeggen er niet bij hoeveel keer een president al zo'n ingreep heeft moeten doen. Ook nooit? Maar als je dat zegt dan heb je geen anti-Trump artikel hé.
  • Jules Steenwinckel

    4 jaar geleden
    gratis verkiezing reclame (op kosten van de gewone Amerikaan .