© Photo News, RR

Tv-antiquair adviseert bij inrichting antiekloods aan Kattendijkdok

Paul De Grande, een van de antiquairs uit het Vier-programma ‘Stukken van Mensen’, adviseert bij de inrichting van een antiekloods aan het Kattendijkdok. De oude havenloods is onderdeel van de horeca-locatie waartoe Lazy Jack behoort, en waar - eens de horeca weer mag draaien - ook een trattoria van start gaat.

ph

Lazy Jack aan Kattendijkdok-Oostkaai is een plek die inspeelt op het seizoen en de behoeftes van de veeleisende horecaklant. Momenteel ligt alles er stil maar voor cateraar Silverspoon is dit hét moment om nieuwe plannen te ontwikkelen, zegt initiatiefnemer Bart Claessens.

“We gaan de horecalocatie van Lazy Jack uitbreiden met een Italiaanse eetgelegenheid of trattoria die toepasselijk Jacomo zal heten. Als cateraar moeten we immers nieuwe uitdagingen zoeken. We kijken aan tegen een lege agenda van een paar maanden. Terwijl anderzijds de goesting om in eigen buurt op stap te gaan, groter dan ooit zal zijn voor de mensen, die een reis naar het buitenland nog moeten uitstellen.”

© Photo News

De loods naast Jacomo doet normaal dienst als eventruimte, en daar komt dus als annex bij de trattoria een exporuimte. Antiek, curiosa en opvallende interieurobjecten zijn er te bekijken en te kopen. Om deze loods in te vullen zal Paul De Grande zijn kennis ter beschikking stellen. De Grande is een autoriteit in de Belgische antiekwereld met internationale connecties. Zijn flamboyante stijl en neus voor een goede deal zet hij graag in de kijker tijdens het Vier-programma ‘Stukken van Mensen’, waar hij tot het vaste panel experten behoort.

Jacomo en de aangrenzende ruimte zouden al snel kunnen openen, eens de maatregelen worden opgeheven. Er zal plaats zijn voor 110 eters, terras inbegrepen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER