Dixie Rose: Over gebroken harten, ontmoetingen, tegenslagen en vreugde…

Dag en Anniek vormen een muzikaal koppel uit Opitter. Bijna 10 jaar langs al doorkruisen ze Vlaanderen als akoestisch cover-duo ‘Dag en Anniek’. Maar ondertussen zaten ze niet stil en schreven ze hard aan eigen werk en brachten ze in september 2019 hun debuut EP uit onder de naam “Dixie Rose”. Deze keer niet als duo, maar met een voltallige band! Liedjes over gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen,… elk nummer vertelt een persoonlijk verhaal. Verwacht u met dit Blijk in uw kot-concert vooral aan invloeden uit country, americana en blues

Piet Vandebroek

De geplande promotour van dit jaar zal gezien de corona-omstandigheden nog even op zich laten wachten. Maar u kan de volledige EP “Life in a small town” beluisteren op Spotify en andere streamingservices.

Tijdens dit concertje stellen Dag en Anniek alvast graag enkele liedjes aan jullie voor. Dit in de originele, akoestische versie waarin de nummers geschreven zijn.

Wil jij iets achterlaten in de digitale hoed? Dat kan via onderstaande Payconiq-code. (Vermeld aub ‘Chantal Acda’ als omschrijving). De opbrengst gaat integraal naar Een Hart Voor Limburg, tijdens deze crisis meer dan ooit solidair met maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer