Verschillende bekende ondernemers roepen bedrijven op om laptops in te zamelen.
Volledig scherm
Verschillende bekende ondernemers roepen bedrijven op om laptops in te zamelen. © Screenshot Geronimo

Bekende ondernemers roepen bedrijven op om laptops in te zamelen voor kwetsbare kinderen

Met ‘Geef er een laptop’ wil productiehuis Geronimo bedrijven en ondernemers oproepen om laptops te schenken aan kwetsbare kinderen zodat ze na de paasvakantie thuis kunnen studeren. Onder anderen Sergio Herman, Willy Naessens, Véronique Leysen, Eline De Munck en John Porter (Telenet) deden al een schenking en steunen in een filmpje mee de oproep.

11 reacties

  • Mieke Bleyenberg

    4 jaar geleden
    Internet wordt gratis aangeboden via telenet en Proximus indien nodig. Scholen kunnen daarvoor codes aanvragen. Alle laptops zijn welkom. Ze worden goed gebruikt. Alvast dank aan iedereen die kan helpen.
  • Luc Gorrebeeck

    4 jaar geleden
    Wie gaat de aansluiting betalen ? De BV ‘s ? Ik denk het niet !
  • Eddy Van De Velde

    4 jaar geleden
    En iedereen weet waar die laptops naar toe gaan. Geld aan luxe artikelen uitgeven en voor de rest zo veel mogelijk profiteren. Eigen volk eerst. Er zijn er genoeg die wat hulp kunnen gebruiken.
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Dat stopt niet bij die laptop hé. Internet, software, antivirus, ...pc/kind? Lang niet al die ondernemers zijn 'schatrijk' en zeker niet rijk genoeg om voor die hoeveelheid kinderen dat geen pc heeft alleen op te draaien. En bekend betekend ook niet rijk. De vraag is waarom moet bij ons het internet zo schrijnend duur? We hebben een hele hoge bevolkingsdichtheid dus de kosten voor de distributie zijn in verhouding tot het aantal klanten laag. Een gratis minimumdienst voor iedereen.
  • Patrick Weyers

    4 jaar geleden
    500 euro geven? Beseffen ze wel wat die vragen?