De Ketelaere.
Volledig scherm
De Ketelaere. © Photo News

Krachtig signaal naar buitenlandse ploegen: Club Brugge legt goudhaantje De Ketelaere vast tot 2023

Club BruggeWat je dierbaar is, moet je koesteren. Club Brugge heeft het contract van Charles De Ketelaere (19) opengebroken. Zoals dat hoort bij een jeugdproduct dat een goudhaantje blijkt te zijn. De cijfers zijn opgewaardeerd, de duur van de overeenkomst ook: tot juni 2023.

21 reacties

  • Allard Emile

    4 jaar geleden
    Moet nochtans alles nog bewijzen zoals zoveel andere Belgische beloftevolle talenten!
  • phil grey

    4 jaar geleden
    enzo scifo moest het hebben van zijn breimachine, 3 man passeren op het middenveld en dan de bal achteruit of zijdelings geven om hem dan terug te vragen, enkel een paar goede vrijschoppen gegeven en dat was het.
  • GILLES VAN HECKE

    4 jaar geleden
    Ja want niemand kan op tegen het kapitaal van Bruhhe.
  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Proficiat Charles en proficiat Club Brugge. Je eigen talent, waar jeugdtrainers jaren aan gewerkt hebben, bij jullie houden : ik vind het top. Laat er dan nog bijkomen, dat hij gebruikt kan worden als middenvelder en als aanvaller. De speler moet talent hebben, maar velen gaan het belang van een goede jeugdwerking en dan tot slot een goede coach vergeten.
  • lu marissen

    4 jaar geleden
    Ik ben helemaal geen Brugge fan zelfs integendeel maar ik begin meer en meer respect te krijgen voor de manier waarop zij hun zaken beredderen dit is op dit moment het beste in Belgie al is het werk van Gent,Genk, Antwerp en Charleroi toch ook van degelijke makelij maar al de rest is maar heel povertjes