.
Volledig scherm
. © Photo News

OVERZICHT. Beperkt bezoek toegelaten in rusthuizen, scholen nog niet open, grote zomerfestivals afgelast, tuincentra weer open

De Nationale Veiligheidsraad heeft vanmiddag opnieuw samengezeten over de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Daar is beslist dat de algemene coronamaatregelen zeker tot 3 mei worden verlengd. 

122 reacties

  • Franky Dejaegher

    4 jaar geleden
    Dejaegher . Ik heb er mijn twijfels over dat dhz open gaan zonder gevaar voor terug een grotere besmetting en een piek binnen twee weken .Wat als dat essentieel is heb er mijn twijfels over . Regering wist gewoon niet wat ze zegden omdat ze precies allemaal uit de lucht vallen en er niet gecommuniceerd werd .
  • Hugo De Leeuw

    4 jaar geleden
    Mondmaskers hadden toch geen zin volgens De Block, nu plots wel? Mondmaskers zijn er om andere van jouw beesten te vrijwaren, niet om je zelf te beschermen. Die vervaldatums op mondmaskers staan er omdat dat moet van de gezondheidsdienst, op zout en suiker staat ook een vervaldatum, en dat blijft ongeveer eeuwig goed, ik zou niet weten wat er aan een steriel verpakt mondmasker na datum fout is?
  • Patrick Wante

    4 jaar geleden
    Alle grote evenementen verboden tot eind augustus, de Tour start op 29 augustus, is dit dan geen groot evenement?
  • Mario Vanderlinden

    4 jaar geleden
    @Martine Rochtus: heeft België niks in de pap roeren! Ieder land moet dit voor zich uitmaken!
  • Martine Rochtus

    4 jaar geleden
    En de toer mag wel doorgaan ? Waarom ...dat is toch ook een groot evenement ?