iPhone SE is verkrijgbaar in drie kleuren en kan vanaf vrijdag 17 april worden besteld vanaf €489.
Volledig scherm
iPhone SE is verkrijgbaar in drie kleuren en kan vanaf vrijdag 17 april worden besteld vanaf €489. © Apple

Apple lanceert langverwachte nieuwe iPhone SE: kost 489 euro

Apple heeft vandaag de langverwachte nieuwe iPhone SE aangekondigd. Het gaat om het budgetvriendelijke broertje in de familie van de iPhones. Voor ons land is de prijs voor de goedkoopste versie met 64 GB opslagruimte gezet op 489 euro. De look van de iPhone SE is, zoals verwacht, die van de iPhone 8. Met een scherm van 4,7 inch (zo’n 12 centimeter).

15 reacties

  • Patrick Coulier

    4 jaar geleden
    @Pieter Debacker: Laat nu juist de nieuwe iPhone SE zelfs wat goedkoper zijn dan die Galaxy S10e van je die maar een beperkte periode (veiligheids)upgrades ontvangt en de totale kost van de iPhone SE is duidelijk al lager en heel wat interesanter. En dan nog beweren dat Apple TE duur is? Tsk, tsk, tsk, feiten hee ;-)
  • Stefaan Schroeyers

    4 jaar geleden
    Ik heb de vorige iPhone SE direct na launch in huis gehaald voor zowel mijn vrouw als mezelf. Die van mijn vrouw doet het nog altijd prima na 4 jaar, maar als die moet vervangen worden dan wordt het sowieso deze nieuwe SE. Ik heb de mijne iets zwaarder gebruikt en is sinds januari vervangen door een iPhone 11 (dus toch ook nog mijn iPhone SE bijna 4 jaar in gebruik!). Ook had ik last dat de vorige SE niet stofdicht was. Dat is met alle nieuwe modellen ook geen probleem meer.
  • pieter Van Ceunebroeck

    4 jaar geleden
    Te groot! Ik wil gsm zonder dat ik sacoche nodig heb.
  • Ed Buun

    4 jaar geleden
    Wow, ik wist zelfs niet dat Apple nog bestond. Zijn er nog steeds mensen die zulke oude brol willen aanschaffen?
  • Joerie Driessen

    4 jaar geleden
    Pieter Debacker Iphone is duurder maar zet dan ook meer in op privacy, daar betaal ik graag wat extra voor. Prijs kwaliteit is dit een zeer goede aankoop.