Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Grote festivals gaan deze zomer niet door: geen Rock Werchter, Tomorrowland en Gentse Feesten

FestivalsHet zat er al een tijdje aan te komen, maar de beslissing is nu officieel gevallen bij de Nationale Veiligheidsraad. Er zullen deze zomer geen grote festivals plaatsvinden tot eind augustus, wat betekent dat onder meer Rock Werchter, Graspop, de Gentse Feesten, Tomorrowland en Pukkelpop afgeschaft worden. Of de kleinere festivals mogen doorgaan, is nog niet zeker.

25 reacties

  • marc de hennin

    4 jaar geleden
    Tml kan heel afrika voor 200 jaar van voedsel voorzien met de winst van 1 editie . Maar nu moeten ze krabben zeker
  • Felix Strackx

    4 jaar geleden
    Ieder nadeel heb dus zijn voordeel. Geen gouden bergen dit jaar voor de organisatoren. Misschien toch eens overwegen een echte job te zoeken?
  • Dirk Corten

    4 jaar geleden
    Europese regel...doorschuiven ticket naar volgend jaar kan/mag maar...terugbetaling moet ook aangeboden worden, net als in de reissector trouwens!
  • Willy Verschooren

    4 jaar geleden
    Cijfers over verlies aan omzet. Maar wat is het echte verlies , namelijk opbrengst- kost. Het zal niet positief zijn, maar nuanceren is nodig. Het zou de ganse financiële wereld niet op zijn kop zetten en paniek minderen in het algemeen. Heeft elk bedrijf niet de plicht om reserves aan te leggen. Of verdwijnt er veel via dividenden ?
  • Daisy Vanreet

    4 jaar geleden
    Eindelijk na 10-tallen jaren eens een zomer zonder overlast. Dat we dat nog mogen meemaken. Als het niet was voor de doden, leve het virus.