k
Volledig scherm
k © WECANDANCE

Organisator WECANDANCE verbaasd dat Tour de France wel doorgaat: “Lijkt wel alsof Van Ranst liever koers kijkt dan naar een festival te gaan”

FestivalsBart Roman, de organisator van festival WECANDANCE in Zeebrugge, is teleurgesteld door de beslissing die werd genomen. “Voor mij is het geen opluchting dat ik nu weet waar we staan”, klinkt het. “Integendeel. Ik vind het een merkwaardige beslissing dat de veiligheidsraad de festivals niet gefaseerd aanpakt. Het leek me veel logischer dat er nu beslist werd voor juni, volgende maand voor juli, en de maand daarna voor augustus. Ik vind dit een rare, onjuiste beslissing.”

19 reacties

  • Louis Rummens

    4 jaar geleden
    VanRanst beslist niet over de ronde van Frankrijk he .
  • phil smedts

    4 jaar geleden
    Dit is een typische uitlating van een zakenman die enkel met zijn centen inzit, en er zich niets van aantrekt dat er op zijn festival honderden extra besmettingen gaan gebeuren, die vervolgens weeral anderen verder gaan besmetten. Denk er aan dat je je centen niet kan meenemen in je graf. Wat mij betreft zouden er zeker geen massabijeenkomsten mogen doorgaan zolang er geen betrouwbaar vaccin in voldoende mate beschikbaar is, anders is het dweilen met de kraan open in ziekenhuizen en RVT's
  • Jos Burgers

    4 jaar geleden
    Wat ze in Frankrijk beslissen, dient hier niet gevolgd te worden. Gezondheid eerst !
  • gustaaf carpels

    4 jaar geleden
    Beste Roman de heer Van Ranst heeft geen inspraak over de tour die beslissing wordt in Frankrijk genomen het kan toch niet dat je duizenden mensen in doodsgevaar brengt omdat jij rijk zou worden met je festival. En de solden kan men ook on line geven mochten de mensen nog geen onnodige verplaatsingen mogen maken Dus uw vergelijkingen kloppen niet. Maar jij vergeet blijkbaar dat deze ouderen die sterven aan het virus de ouders of grootouders zijn van degene die naar jouw festival komen.
  • Luc Gorrebeeck

    4 jaar geleden
    Mr. Van Ranst niet alleen !