Vanaf 27 april moet de VTM-kijker het zonder zijn dagelijkse afspraak met onder anderen Veronique en Mathias doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 27 april moet de VTM-kijker het zonder zijn dagelijkse afspraak met onder anderen Veronique en Mathias doen. © VTM

Als 'Thuis' en 'Familie' stoppen, komt VIER met iets nieuws

TVHet is beslist: Vlaanderen zal het vanaf maandag 27 april zonder de geliefde tv-soaps ‘Familie’ en ‘Thuis’ moeten doen. Door de verlenging van de lockdown van ons land door de coronacrisis kunnen ook de volgende weken geen nieuwe opnames worden gemaakt. Eén vervangt ‘Thuis’ niet, maar schuift de latere programma’s naar een vroeger uur. VTM komt mogelijk met de telenovelle ‘Sara’. VIER start uitgerekend op 27 april met het nieuwe ‘De Container Cup’.

5 reacties

  • Willy VDH

    4 jaar geleden
    Hopelijk blijven ze weg. Maak een serie als la casa del papel, breaking bad of better call saul.
  • dirk verhavert

    4 jaar geleden
    Als thuis en familie stoppen dan is dat niet zo erg he Over honderd jaar kan perfect weer volgen Waar zij gestopt zijn niet van waker liggen
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    maak eens programma's die een positievere maatschappelijke trend verkondigen dan zal ik misschien ook eens kijken. Met al die soaps krijgt ne mens haast het gevoel dat ge niet meer normaal zijt :-)
  • jean battheu

    4 jaar geleden
    Waarom zend VTM die heel mooie serie : café majestic niet nekeer terug uit. Hilarisch en komisch tot en met !! AUB vtm ??
  • Francois Van Moer

    4 jaar geleden
    Er gaan er weer veel zeggen weer herhalingen, waarom bij VTM niet de allereerste afleveringen van Familie niet terug uitzenden in de namiddag en de afleveringen van in de namiddag 's avonds geven?