AP
Volledig scherm
© AP

LIVE. David Goffin neemt deel aan nieuw tennistoernooi dat in mei van start gaat - Stervoetballers brengen hulde aan zorgverleners

SportGeen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen, meer dan waarschijnlijk het einde van onze voetbalcompetitie in 1A en de Tour de France die pas op 29 augustus begint. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

2 reacties

  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Neem nu Jarno Opmeer, iemand waarvan ik zelf fan ben. Komt uit het karting, Renault drivers academy, Formule4, junior rijder voor Renault F1 team én werd ingeschreven namens Renault in de F1 2019 game esport scene, waar hij bij de allersnelsten van de wereld is. Desondanks won hij nog maar 1 race, wat boekdelen spreekt over hoe moeilijk het is. Wat die jongens laten zien in die game is bewonderenswaardig.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Wanneer Charles Leclerc of Lando Norris games als F1 2019 spelen zijn het gewone 20 jarige jongens als alle anderen. Je merkt nauwelijks dat die gastjes de duurste en snelste auto's ter wereld een circuit rondvliegen tegen snelheden van 320 kph. Hun talent is ook op de game merkbaar, maar zijn ze (nog) niet zo snel als de esport toppers, voorwie ze veel respect hebben trouwens. Hoe dan ook, vele van de snelste jongens in esport hebben een verleden in het racen, zoals karting. Dat is geen toeval.