BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Groenvoorzitster Almaci: “Tijd voor groen relancebeleid”

Een groen relancebeleid, dat heeft het land volgens Groenvoorzitster Meyrem Almaci nodig na de coronacrisis. Ze pleit voor een duurzaam herstel en vraagt een eenmalige solidariteitsbijdrage van de Belgische multimiljonairs.

40 reacties

  • Heinz Rumes

    4 jaar geleden
    Blijf met beide voetjes op de grond en vertel ons wanneer de politiekers en de koniklijke familie gaan inleveren, of heeft groen ook hier geen antwoord op? Bovendien het parlement funktioneert nu veel beter met minder politiekers, ook daar zijn veel besparingen mogelijk of niet?
  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom, Als ik je hoor is het altijd meer belastingen. Zorg, als je iets nuttig wil doen, dat er op het eind van de maand meer in onze loon zak zit. De arde kach in de gezondheits zorg is niet moeilijk. De meesten werken in een vocontinu systeem of enkel s' nachts. Belast hun meer prestaties gewoon als of ze met de dag werken en ook geen suplement te betalen door de werk gever. Zo is er direkt meer in hun tas en minder kosten voor de werkgever. Dit is een echte sociale regeling .
  • Andy De Schieter

    4 jaar geleden
    Die bijdrage van de multimiljonairs gaat er niet komen. Op papier zijn ze plots niet rijk meer. Via omwegen krijgen die het zelfs klaar om dan nog geld te ontvangen.
  • lieve rigo

    4 jaar geleden
    Business as usual voor de meeste politici moesten zich schamen in deze Corana tijden om campagne te voeren ze weten maar al te goed dat dit niet zal gebeuren en het zal weer de burgers zijn die opdraaien voor de rekening net als bij de banken crisis.
  • kris willekens

    4 jaar geleden
    Mevrouw Almaci, volgens de laatste peiling haalt u amper nog 8,8% Stop dus nu eens met te vragen achter een groen relanceplan. De Vlaamse kiezer heeft hier weinig tot geen boodschap aan. Het is ook intriest dat u gezien de huidige gezondheidscrisis nog steeds in verkiezingsmodus zit en afkomt met uw onbetaalbaar voorstel dewelke de modale bevolking nog meer in armoede gaat duwen. Langs de andere kant zou ik zeggen hopelijk blijft zo voortdoen dan zakt u uiteindelijk wel onder de kiesdrempel.