Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo Photo News

Kustburgemeesters hopen vooral tweedeverblijvers deze zomer te verwelkomen

Verschillende kustburgemeesters hopen deze zomer in de eerst plaats de tweedeverblijvers te kunnen verwelkomen. De badsteden zijn in afwachting van maatregelen voor de zomer volop bezig met voorbereidingen om het toerisme aan de kust in goede banen te kunnen leiden. Er wordt vermoed dat het aantal toeristen aan de kust beperkt zal moeten worden.

37 reacties

  • Paul Verbeeck

    4 jaar geleden
    Ik zal er dit jaar ook wel wegblijven zoals voorgaande jaren , ik heb de kust niet gemist . Eerst uren aanschuiven op weg erheen , dure parking zoeken , grote drukte , hoge prijzen voor alles,... zal de fiets wel nemen en in eigen streek geld opdoen. Zoals andere jaren en beter voor mijn hart .
  • john Willaert

    4 jaar geleden
    Tommelein begaat de ene flater na de andere. Ook met de consetie van de strandcabines
  • Bruno Stevens

    4 jaar geleden
    Ik mag dan komen die 3 weken dat ik thuis ben van mijn werkgever. Wat met de andere weken? Mogen mijn ouders dan ook komen? Het is ten slotte door hun spaarcenten ik me een 2de verblijf kon kopen.
  • kevin baelen

    4 jaar geleden
    En als er mensen willen komen met hun caravan mag dat dan of niet
  • Stijn Meyers

    4 jaar geleden
    Sven Stolk. 2de verblijvers zijn geen massabijeenkomsten. Die wonen net zoals jij in een huis of appartement of stacaravaan. Dus die gaan zeker niet zorgen voor de massa. Wij kunnen ons aan de kust ook aan de regels houden. Wie gaat onze eventuele schade en onnodige kosten zoals electriciteit en verwarming en rottende frigo's betalen als we te lang niet mogen komen? Dagjestoeristen weghouden volledig mee akkoord.
  1. KIJK. Paralympische wielrenners uit Gaza rijden kwalificatiewedstrijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    KIJK. Paralympi­sche wielren­ners uit Gaza rijden kwalifica­tie­wed­strijd in Oostende: “Zelfs al vernielen ze de hele Gazastrook, wij fietsen door!”

    Op bovenstaande beelden is te zien hoe de ‘Gaza Sunbirds’ rijden door vernielde steden in de Gazastrook. De paralympische wielrenners trainen er voor een belangrijke kwalificatiewedstrijd in... Oostende. Daar zullen ze deelnemen aan de wereldbekerwedstrijd paracycling in de hoop zich te plaatsen voor de Paralympische Spelen in Parijs. De atleten verloren een been tijdens eerdere protesten in Gaza.
  2. NET OPEN. Ondernemerstrio opent ‘The Barn’ aan kinderboerderij De Lange Schuur: “Een eigen zaak combineren met een fulltimejob bij de lokale politie”
    PREMIUM

    NET OPEN. Onderne­mers­trio opent ‘The Barn’ aan kinderboer­de­rij De Lange Schuur: “Een eigen zaak combineren met een fulltime­job bij de lokale politie”

    De vernieuwde cafetaria van kinderboerderij De Lange Schuur in de Stuiverstraat heeft eindelijk nieuwe uitbaters gevonden. Vrienden en ondernemerstrio Stefaan Devrome (44), Bart Deneckter (36) en Benjamin Vandenberghe (40) toverden het prachtige erfgoedgebouw om tot een gezellige plek net buiten het centrum van Oostende. “We werken allemaal al lang bij de lokale politie. Natuurlijk doen we het nog heel graag, maar we voelden wel dat we nood hadden aan wat positieve afwisseling. De kinderboerderij is zo’n verademing voor ons”, klinkt het.
    Oostende