Marc Van Ranst
Volledig scherm
Marc Van Ranst © VTM Nieuws

"Waarom tellen we bijna elke rusthuisdode mee?” Marc Van Ranst licht toe

In VTM Nieuws boog viroloog Marc Van Ranst zich vanavond over vragen aangaande de woonzorgcentra. Is het immers wel nodig om alle vermoedelijke, onbevestigde overlijdens als gevolg van het coronavirus mee te nemen in de sterftecijfers? En hoe kon die flater gisteren gebeuren, waarbij er ineens groen licht werd gegeven voor bezoekers in de bejaardentehuizen?

20 reacties

  • Geert Hoogstoel

    4 jaar geleden
    Heeft zich al iemand de vraag gesteld waarom de hele economie op stop wordt gezet om mensen enkele maanden langer te laten leven ?
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Waarschijnlijk ook om nog een bronze medaille te halen. Want wij steken bijna Italie voorbij. China hebben wij al ingehaald. En een zilveren zit er ook nog in als we Spanje voorbij steken.
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Het enige dat ze niet kunnen tellen zijn de comities die ze hebben opgericht. In De Afspraak noemde Schols er zo maar stuk of 10 waarop Van Ranst leuk zei dat er nog wel een paar waren. In oprichten van comities zijn ze super goed, hoeveel geld wordt er gevangen met de zitpenningen?
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Alle expert en verdienen in deze crisis alle respect, ik hoop dat ze bij de evaluatie even open en direct zullen zijn en alle fouten van het politiek systeem blootleggen.
  • Mieke Van Hoof

    4 jaar geleden
    Veel respect voor Marc van Ranst