Iniesta, Messi en Xavi in januari 2011.
Volledig scherm
Iniesta, Messi en Xavi in januari 2011. © Photo News

Andrés Iniesta twijfelt er niet aan dat ex-ploegmaats Barça ooit mee zullen leiden: “Xavi en ik als coaches? Dat zou kunnen werken”

La LigaLionel Messi: “Xavi vertrok in 2015, drie jaar later verliet ook Andrés de club. Er blijven alsmaar minder jongens over van die fantastische periode.” FC Barcelona hunkert, ondanks twee Spaanse titels op rij, naar de ‘goede oude tijd’ van pakweg tien jaar geleden. Een tijd waarin Andrés Iniesta (35) het mooie weer maakte bij de ‘Blaugrana’. “Ik twijfel er niet aan dat spelers als Valdes, Puyol en Xavi ooit zullen terugkeren naar Barcelona", vertelt de middenvelder. 

3 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    joseph vaneygen, Iniesta was ook mijn grootste favoriet, wat een geweldige fantastische speler. Samen met Xavi en Messi speelden ze het tikkie takkie voetbal wat nog nooit eerder gezien was op de voetbalvelden.En ja, ze verloren ook weleens met hun geweldige voetbal, maar bleven het systeem trouw. Het voetbal wat ze toen speelden gaan wij nooit meer meemaken. Maar of ze beiden geschikt zijn om trainer te worden, ik heb geen idee.
  • Joseph Vaneygen

    4 jaar geleden
    Iniesta, wat er speler, voor mezelf nog altijd de beste speler aller tijden
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Bij het afscheid van Xavi stond het reeds als een paal boven water vast dat hij in de kortste keren terug zou komen om als coach om het tiki taka voetbal van Barca te bestendigen. Net zoals het een vaststaand feit is dat Iniesta en Puyol binnenkort hun intrede gaan doen in de raad van bestuur van FC Barcelona.