Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Na Angèle wordt ook Alexander De Croo opgepikt voor tv-festival van Lady Gaga

Niet enkel de naam van Angèle prijkt op de line-up van het benefietconcert ‘One World: Together At Home’ van Lady Gaga. Ook vicepremier Alexander De Croo (Open Vld) neemt morgen deel aan het online concert. Hij zal de Belgische steun voor CEPI, een internationale alliantie die de ontwikkeling van vaccins wil versnellen, toelichten.

16 reacties

  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Minister De Croo is een goede performer! Hebben we al eens gezien op een groot podium in Zuid-Afrika. Maar toen kon hij veel Belgisch belastinggeld uitdelen...
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Ja, show verkopen op iemands anders rug is gemakkelijk, maar een regering mee leiden met al de mogelijke en onmogelijke blunders is wat anders. Neem uw voorzitter mee die kan een oppepper gebruiken, en kan ze internationaal doorbreken.
  • Koen Van crombruggen

    4 jaar geleden
    Zoals altijd, mijnheer de directeur en de CSO (ditmaal eens niet de CEO) zijn degenen die het allemaal doen hoor. Al de echte wetenschappers daaronder kunnen en doen niets natuurlijk. Meestel is het in werkelijkheid omgekeerd.
  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Lea Van Heybeeck, zeer juist wat u aanhaalt, maar aan de reacties te zien zie je dat er nog blinden zijn die het niet verdienen om door competente politiekers geleid te worden. Onze mensen willen liever oplichters.
  • Johan Vancaneghem

    4 jaar geleden
    @ Guido Mertens , net of je een merk promoot 'Belg'...