iStock
Volledig scherm
© iStock

Financiën waarschuwt opnieuw voor poging tot phishing

De FOD Financiën waarschuwt nogmaals voor frauduleuze mails en sms'en die momenteel de ronde doen. Daarin wordt gevraagd om een zogenaamde schuld aan de fiscus af te lossen. De FOD Financiën vraagt in een persbericht om daar niet op in te gaan.

5 reacties

  • JoanEdi vandeneede

    4 jaar geleden
    Aan mij eistte men 4,95 € verzendingskosten voor een gratische verzending
  • Patrick Van puymbroeck

    4 jaar geleden
    Twee weken geleden kreeg ik ook die mail met openstaand bedrag van rond de zestig euro waar deurwaarder voor zou langs komen als ik niet betaalde . mensen moeten gewoon wakker blijven zou ik zeggen en opletten nooit op ingaan en ook al komt dit per post rekeningsnr controleren dan zie je al voldoende alsook nooit linken aanklikken
  • Chris de Velde

    4 jaar geleden
    Hoe snel zijn deze overheidsdiensten? Ik kreeg deze phishing mail al 4 keer de laatste 2 weken. Telkens overgemaakt aan betroffen diensten, nooit reactie!
  • Patrick Marinus

    4 jaar geleden
    Op 2de hands worden smartphones en elektronische gadgets gratis aangeboden. Ga hier niet op in want het zijn aasgieren die op je bankengegevens uit zijn. Ik spreek van ervaring, laat je niet zoals ik vangen!
  • Daniel Meuleman

    4 jaar geleden
    Ik heb ook zo'n mailtje ontvangen met het verzoek 79 € te betalen wegens het niet vereffenen van belastingen. Er werd zelfs gedreigd met een deurwaarder indien ik niet voor een bepaald datum betaalde. Ik heb er eens goed mee gelachen en verwijderd. Geen deurwaarder gezien of gehoord.