De toegewijde echtgenoot en vader van twee is in het verborgene de al even toegewijde partner van een man (32). Astor maakt deel uit van twee huisgezinnen. Hij heeft twee telefoons, twee gezinsbudgetten, twee boekhoudingen. En dan nog houdt hij die werelden soms niet uiteen.
Volledig scherm
PREMIUM
De toegewijde echtgenoot en vader van twee is in het verborgene de al even toegewijde partner van een man (32). Astor maakt deel uit van twee huisgezinnen. Hij heeft twee telefoons, twee gezinsbudgetten, twee boekhoudingen. En dan nog houdt hij die werelden soms niet uiteen. © Getty Images

Gehuwde software-ingenieur Astor (38) gaat vreemd met een man: "Zodra mijn vrouw de deur uit is, komt mijn vriend binnen"

Mijn minnaar lijkt wel gebeeldhouwd als Apollo van Belvedère: hoe kan ik hem weigeren?" Een regel uit het minnelied van software-ingenieur Astor (38), een gehuwde papa van twee kinderen. Voor zijn vrouw en de goegemeente is hij zo hetero als wat, maar Apollo haalde zijn gevoelswereld elf jaar geleden volledig overhoop. En sindsdien leidt Astor in het diepste geheim twee totaal verschillende levens. "Het is behoorlijk gênant wanneer je met Valentijn per ongeluk aan je echtgenote het mannenparfum cadeau geeft dat eigenlijk bedoeld was voor je minnaar."

50 reacties

  • Kris Hendrickx

    4 jaar geleden
    Mijn man heeft ook zo een second relatie, maar dan met een priester
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    Geen probleem mee dat hij een vriend heeft maar eet niet van 2 walletjes straks blijft er niks meer over als het uitkomt kies gewoon waar je wil voor gaan man!
  • Stevie Patroon

    4 jaar geleden
    Vele mannen zijn zelf bi maar durven er niet voor uit te komen.
  • Dirk Vanherberghen

    6 jaar geleden
    Wel man geniet met het samenzijn met je vriend . Ik wens je veel succes , eerlijk gemeend . groetjes
  • Jean-Marie De Dobbelaere

    6 jaar geleden
    Nog meer idiote onderwerpen ? Is dit enkel maar vakantielectuur ?
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. LEVENSVERHAAL. Als een chirurg mensenlevens redt, maar alle vier zijn zonen verliest
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Als een chirurg mensenle­vens redt, maar alle vier zijn zonen verliest

    Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we het levensverhaal van Murk Lauwers dat in mei 2018 in onze krant verscheen. De arts erfde zijn lange, behendige vingers van zijn vader en grootvader, pioniers-chirurgen van het geslacht Lauwers uit Kortrijk. Hij was gereputeerd, om zijn familienaam, zijn competentie, zijn schone littekens. Maar zijn Britse flegma verborg een ondenkbare pijn. Terwijl hij zoveel mensenlevens redde, verloor hij zijn vier zonen.