© Emilies

Ontwerp een vlag tegen corona

Oudsbergen roept haar inwoners op om een speciale vlag te ontwerpen, een vlag die een gezicht geeft aan de strijd tegen corona. Deze vlaggen zullen binnenkort wapperen in elk van de acht kerkdorpen.

RDr

Het coronavirus ontwricht de maatschappij en raakt iedereen. “Er wordt veel van de samenleving gevraagd en de strijd moet gewonnen worden. Met de coronavlag wil de gemeente een gezicht geven aan deze actie”, zegt burgemeester Lode Ceyssens. Het ontwerp van deze vlaggen moet houvast en herkenbaarheid geven en de saamhorigheid versterken. Voor de mensen die nu dag en nacht aan het knokken zijn. Niet alleen de zieken en ook zij die werken in de zorgdiensten en de economie draaiende houden.

Bezorg je ontwerp bij de communicatiedienst. Een jury selecteert de mooiste vlaggen en het gemeentebestuur laat de winnende ontwerpen drukken. Ieder kerkdorp krijgt een vlag. De vlag is 150 cm breed en 100 cm hoog. Zet je ontwerp liefst om in een pdf-bestand. Verstuur het bestand voor 25 april via e-mail naar communicatie@oudsbergen.be

(RDr?)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer