Iraanse 'Angelina' ligt aan beademing.
Volledig scherm
Iraanse 'Angelina' ligt aan beademing. © Instagram

Bekende Instagram-‘lookalike’ Angelina Jolie (22) aan de beademing, besmet met corona in gevangenis

ShowbizzSahar Tabar, de 22-jarige Instagramster die bekendstaat als de ‘Iraanse Angelina Jolie-lookalike’, ligt aan de beademing in het ziekenhuis nadat ze in de gevangenis besmet raakte met het coronavirus. Volgens mensenrechtenorganisatie Iran Human Rights weigerde de rechter haar op borgtocht vrij te laten, met als gevolg dat ze in het ziekenhuis voor haar leven vecht. “Het is onaanvaardbaar dat deze jonge vrouw nu onder deze omstandigheden het coronavirus heeft opgelopen”, briest mensenrechtenadvocaat Payam Derafshan.

2 reacties

  • Kevin Noël

    4 jaar geleden
    Lijkt er toch totaal niet op
  • Pieter Verhulst

    4 jaar geleden
    Ik weet niet op wie of wat ze lijkt, maar zeker niet op Angelina Jolie.
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    Play
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.