Schildenaren maken creatieve ‘surfvideo’ in de tuin: “Hopen op echte werk deze zomer“

Corneel Pollefeyt en Louis Vorsselmans uit Schilde zijn fervente surfers. Ze hopen deze zomer een surfroadtrip te maken. Daarom roepen ze via een leuke stopmotion video iedereen op om de maatregelen te blijven volgen. Ze hopen veel jongeren te bereiken met hun boodschap om zo de zomer kunnen redden voor iedereen.

Louis en Corneel zijn 19 en 20 jaar, zijn beide student (KMO-management en interieur architectuur) en wonen in Schilde. Samen maken ze ieder jaar een grote en lange “surfroadtrip”, op zoek naar de leukste plekken om te surfen. “Toen we via het nieuws vernamen dat dit door de Corona toestanden dit jaar misschien niet zou kunnen doorgaan, konden we onze oren niet geloven.” klinkt het bij Corneel. “Maar we hebben het meeste kans op een leuke vakantie als iedereen zijn best blijft doen en binnen blijft, ook na al die weken.”

Het jonge duo ging dan maar aan het “surfen” in eigen tuin en hoopt met hun creatieve video zo veel mogelijk mensen bewust te maken van hun maatschappelijke plicht. Leuk gedaan en hopelijk kan iedereen deze zomer ook écht het water in.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Coronavirus