Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Daling ziekenhuisopnames zet zich verder: nu minder dan 5.000 patiënten in hospitalen

Er zijn de afgelopen 24 uur 230 nieuwe doden door het coronavirus gerapporteerd in België, wat het totaal nu op 5.683 doden brengt. Van de 230 overlijdens stierven 76 mensen in de ziekenhuizen, 154 in de woonzorgcentra. Er liggen momenteel 4.871 patiënten in het ziekenhuis, waarmee de daling zich gestaag verder zet. Op intensieve zorgen liggen nog 1.081 personen, ook een lichte daling. Het aantal genezen patiënten bedraagt nu 8.757.

16 reacties

  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    de meeste zijn al aan het werk, vele bedrijven bleven open. Dus je ziet dat het gevaar geweken is. Gewoon de regels al versoepelen, zodat we een leuke zomer hebben, maar gewoon nog afstand houden
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Chris Van Oost, kan je toekomst voorspellen?Er komt meer en meer volk op straat in winkels loop je tegen elkaar aan bijna niemand handschoenen en de besmetting dalen. , dit zijn feiten. Opstarten met gezond verstand is het enige logische. Het enige dat we zeker weten dat de economie en de staatskas hier enorm gaan onder lijden, dus wij gaan de eindfactuur weer betalen als werkende mensen.
  • Vladislav Rastoropov

    4 jaar geleden
    Tot iedereen terug aan het werk is , dan klimmen de cijfers weer de hoogte in.
  • Guido Verbist

    4 jaar geleden
    Weet je nog de Nederlands grenzen toe wegens zware Coronainfectie.Dat deed zich voor enkele weken in België.Je moet nu de cijfers eens zien in Nederland,veel beter dan België.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    dat er dagelijks meer dan 1300 nieuwe besmettingen bijkomen om goed te weten dat er maar een fractie van de mensen getest worden maakt me meer zorgen dan het dalend aantal ziekteopnames in hospitalen .Om nog maar te zwijgen over het aantal dat thuis zit uit te zieken