Wayne Rooney sprak zich uit in het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo
Volledig scherm
Wayne Rooney sprak zich uit in het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo © Photo News/Reuters

Rooney komt met opvallende bekentenis en kiest tussen Messi en Ronaldo: “Hij martelt je eerst alvorens hij je helemaal dood doet”

VoetbalGeen mens die meer scoorde voor Engeland en Manchester United dan Wayne Rooney (34). En toch vindt de Engelsman zelf dat hij geen echte goalgetter was. In zijn column voor The Sunday Times liet Rooney ook zijn licht schijnen op het eeuwige debat rond Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. “Er komt niemand meer die hun statistieken zal evenaren.”

7 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Messi is gewoon in een toverdrankje gevallen, hij is niet te analyseren. En Rooney heeft gelijk, voetballers als C.Ronaldo en Messi gaan wij de komende jaren niet meer meemaken. Frappant detail is ook, Messi is ook geen echte spits zoals C.Ronaldo, en toch breekt hij net als zijn collega C.Ronaldo alle clubrecords met scoren. En dat bijna 13 jaar lang, geen enkele andere voetballer komt daar in de buurt.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Nooit in de geschiedenis van het voetbal heeft er iemand het niveau van Messi gehaald en nooit zal er ook nog maar iemand dit niveau enigszins benaderen. Never.
  • Tom Van Calster

    4 jaar geleden
    Bart de Graeve, de verdedigers waren ook een pak minder. Maradona en zeker Cruijff zouden nu maar middelmatige spelers zijn.
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Correcte analyse van een zeer goede voetballer.
  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Lukaku kan iets leren van die zijn mentaliteit.