McDonald's opent vanaf dinsdag in ons land opnieuw de afhaaldiensten, de drives. Het bedrijf zegt de nodige maatregelen te hebben genomen zodat het personeel in veilige omstandigheden weer aan de slag kan. Zo is het werkgebied van elke medewerker afgebakend en hebben medewerkers een mondmasker en handschoenen.
Volledig scherm
McDonald's opent vanaf dinsdag in ons land opnieuw de afhaaldiensten, de drives. Het bedrijf zegt de nodige maatregelen te hebben genomen zodat het personeel in veilige omstandigheden weer aan de slag kan. Zo is het werkgebied van elke medewerker afgebakend en hebben medewerkers een mondmasker en handschoenen. © © Bart Leye

Drives van Belgische McDonald’s restaurants morgen opnieuw open

Goed nieuws voor fans van hamburgers en frietjes. McDonald’s opent vanaf dinsdag in ons land opnieuw de ‘drives’, waardoor afhaal via de wagen weer mogelijk is. Dat heeft de fastfoodketen maandag bekendgemaakt.

41 reacties

  • Walter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Afhalen --- uithalen is nooit verboden geweest, het was de keten zelf die besloten had alles te sluiten. Dit maar ter informatie.
  • Ludo Borghs

    4 jaar geleden
    Ik ben het 100% eens met mr. Jan Dekoninck, de zeer grote multinationals mogen open maar de kleine zelfstandige die moet maar wachten. Ik denk eveneens dat er goed gelobbyd wordt bij onze politici met de nodige beloftes natuurlijk, want je moet opletten met wat je in dit land zegt of je hebt nog een proces aan je been wegens smaad en laster.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    marc ledure het gaat over de drive in dus is niet gelijk een café he! En alles nu terug open zitten we tegen de zomer weer in ons kot!
  • Peter Bosmans

    4 jaar geleden
    Lijkt inderdaad niet erg logisch noch noodzakelijk dus kan dat ook niet echt als een essentiële verplaatsing gezien worden. Beter eerst garages opendoen om de winterbanden te vervangen vooraleer daardoor ongelukken gebeuren. Dit kan zeker in alle veiligheid gebeuren.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Welke meerwaarde heeft een mc donalds voor de maatschappij, volgens mij geen enkele, open terug de kleine zaken en respecteer de ander halve meter afstand tussen de verschillende families. Bij ons in Delhaize is nog geen enkele winkelbediende besmet, tijdens de hamsterperiode hadden ze geen enkelebescherming, dus ik denk als je de normale anderhalve meter samenleving toepast, geen anonieme lockdown party's organisereert en goede handhygiëne we het wel zullen overleven.