McDonald’s opent opnieuw de deuren

Vanaf morgen gaat McDonald’s opnieuw de afhaaldiensten in ons land openen, de drive-ins. Dat heeft de fastfoodketen maandag bekendgemaakt. Er komt een vereenvoudigd menu en de openingsuren zijn aangepast.

McDonald’s sloot op 18 maart zijn 87 Belgische restaurants, inclusief de ‘drives’. Een maand later gaan die laatste dus opnieuw open. In totaal hebben 68 van de 87 restaurants in ons land zo’n drive-in. De klanten zullen dus uitsluitend bediend worden via de McDrive loketten. Bestellingen worden aan de McDrive overhandigd via de veiligheidslade of met een extra beschermingsflap aan het loket en klanten worden gevraagd om zoveel mogelijk contactloos of elektronisch te betalen.

Er zijn ook nieuwe openingsuren, van 11 tot 21 uur, en nieuwe maatregelen om het respecteren van de sociale afstand in goede banen te laten verlopen. Zo is het werkgebied van elke medewerker afgebakend, en hebben medewerkers een persoonlijk mondmasker en handschoenen. Er wordt ook een tijdelijk, vereenvoudigd menu ingevoerd om het aantal mensen dat tegelijk op de werkvloer aanwezig is tot een minimum te beperken.

“De afgelopen weken hebben we, samen met onze franchisenemers, de tijd genomen om onze bestaande procedures te evalueren, te verscherpen en nieuwe maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn meer dan ooit onze topprioriteit. Dankzij de aangepaste maatregelen, kunnen we onze medewerkers opnieuw verwelkomen op een veilige werkplek en onze klanten opnieuw bedienen”, zegt Stephan De Brouwer, Managing Director McDonald’s Belgium.

bekijk ook

Man kocht 20 jaar geleden hamburger bij McDonald’s en wil weten hoe hij er nu uitziet: “Beangstigend”

Hongerige tieners scoren gratis hamburgers in McDonald’s met vernuftig trucje

Hartverwarmend: medewerkster McDonald’s compleet verrast door prachtig cadeau van klant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen