Beelden van de actie van sans papiers aan de Financietoren in Brussel.
Volledig scherm
Beelden van de actie van sans papiers aan de Financietoren in Brussel. © BELGA

Actie van mensen zonder papieren aan kantoor Maggie De Block loopt uit de hand: actievoerders slaags met de politie

Aan de Financietoren in Brussel is een actie van mensen zonder papieren maandag uit de hand gelopen. Enkele actievoerders raakten slaags met de politie. Eén persoon is daarbij opgepakt, zo kon Belga ter plaatse vaststellen.

9 reacties

  • erik jagers

    4 jaar geleden
    Goed gezien Cornelis Nepos. Nu moeten we ons natuurlijk afvragen wie hier echt schuld treft, en dat is toch wel onze overheid. Door het gedogen van illegaliteit en de voor een stuk daarmee samenhangde economie storten ze én deze mensen in de ellende, én zorgen ze voor nog meer immigratie én ondergraven ze onze maatschappij.
  • Jozef Vermeulen

    4 jaar geleden
    Allemaal een boete voor niet-essentiële verplaatsing en één voor samenscholing geven.
  • Jo Debacker

    4 jaar geleden
    Kan wel begrijpen dat na zoveel jaar de frustraties hoog zitten. Nog maar eens een bewijs dat het in België langs alle kanten vierkant draait. Maar dan openlijk voor durven uitkomen dat er geen inkomsten zijn omdat er door de coronacrisis niet in het zwart kan gewerkt worden… Ontsla heel die regering, allemaal, en op naar 1 efficiënte federqle regering verdomme!
  • Cornelis Nepos

    4 jaar geleden
    als je hier al 10 jaar bent of langer en hier 2 kinderen hebt, die hier geboren zijn, heb je al 10 keer of meer onze wetten aan uw voeten gelapt; Nu niet kom en betogen om compasie. Geen regularisatie.
  • Nancy De Cloedt

    4 jaar geleden
    Dit is nu toch geen moment op te betogen