Jelle Van Damme heeft 250.000 euro tekengeld tegoed: “Als je geen geld hebt, moet je geen club kopen”

36 reacties

  • Lieve Burssens

    4 jaar geleden
    Dat profvoetballers veel verdienen daar heb ik geen problemen mee. Dat zij echter op de koop toe nog extra voordelen krijgen in de vorm van " verminderde sociale bijdragen" dat is een schande. Geeft degenen met een klein inkomen extra voordelen, niet die vetbetaalde sporters. Weeral typisch Belgisch, het land dat bestuurd wordt/werd door notoire shoemelaarsca la degucht.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Ge kunt nu allemaal zagen over die 250.000 euro aan tekengeld maar als dat in het contract staat moet dat betaald worden, anders moesten ze het maar niet ondertekenen.. Jullie criticasters zouden het dus normaal vinden om voor niets te gaan werken? Dacht het niet
  • Jan Van Den Bergh

    4 jaar geleden
    De verloningen in het voetbal zijn bijna misdadig te noemen . 250.000 € tekengeld , voor een 36- jarige linksachter ...? In de tweede klasse ...? Ik hoop dat de bedrijven en zelfstandigen die dit wereldje financieel blijven steunen hun verstand eens gaan gebruiken ! Er zijn belangrijkere organisaties om te steunen .
  • Saelens Nico

    4 jaar geleden
    van damme heeft denk ik genoeg verdiend, door dit soort "tekengeld" toestanden en dat geldt uiteraard in het algemeen worden de clubs financieel genekt ! open uw ogen, want er gaan er nog volgen !!
  • Frederik Lootens

    4 jaar geleden
    Vandamme ik zou mij diep schamen, 250.000 euro tekengeld,wat heb jij bewezen voor Lokeren?