Denis Ducarme.
Volledig scherm
Denis Ducarme. © Photo News

Ducarme legt verlenging overbruggingsrecht vrijdag op tafel tijdens ministerraad

Minister van Middenstand en Zelfstandigen Denis Ducarme (MR) zal vrijdag op de ministerraad een verlenging voorstellen van het overbruggingsrecht. Op 17 april hadden 343.000 zelfstandigen een aanvraag voor het overbruggingsrecht ingediend.

4 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Weer voor de zelfstandigen? En voor de rest? Is er geen minister voor werknemers?
  • dominique castelein

    4 jaar geleden
    financiën moet de belastingsgegevens nazien,er zullen er veel zijn,zeker in het brusselse,die misbruik zullen maken van die opportuniteit en toch verder zullen blijven werken met gesloten deuren,
  • Raphaël Defour

    4 jaar geleden
    En nog steeds krijgt men het niet over de lippen om mondmaskers en passende voorzorgsmaatregelen voor te stellen tot er vaccins beschikbaar worden. Waar blijft een globaal plan die een visie uitzet van een progressieve transitie naar een leven die hoe dan ook morgen niet zal zijn wat het was? Men gaat toch niet week na week te blijven aanmodderen met maatregelen die direct bol staan van waarom die dan niet (amateurisme)? Denkt men echt dat men dit kan oprekken tot september.
  • marc Deglin

    4 jaar geleden
    hoe snel en hard ze toch werken om de bedrijven geld toe te stoppen , maar mondmaskers voor de burgers ? noppes. not our gouverment.