Angela Merkel.
Volledig scherm
Angela Merkel. © EPA

Peking geeft Angela Merkel antwoord: "China is altijd transparant geweest over coronavirus"

De Chinese regering heeft vandaag verzekerd altijd transparant te zijn geweest in de strijd tegen het coronavirus. Maandag vroeg de Duitse bondskanselier Angela Merkel duidelijkheid van Peking over het ontstaan van de pandemie.

9 reacties

  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Laat er maar een deftig nternationaal onderzoeksteam op los. Ze zullen dan wel snel anders gaan piepen. Staalhard ontkennen is hun enig mogelijke optie. Als ze de veroorzaakte schade moeten gaan betalen, staan ze allen terug in hun rijstvelden. Uiteindelijk zullen ze op een andere manier de rekening betalen.
  • André Degrote

    4 jaar geleden
    Labo is het meest logische . Als ze klokkenluiders direct viseerden om te zwijgen , ja dan is het toch iets dat daglicht niet mocht zien .
  • chris delanghe

    4 jaar geleden
    Politiekers en diplomaten spreken dus altijd de waarheid? En die moeten we gewoon op hun woord geloven?
  • serge rene vandevelde

    4 jaar geleden
    China was nooit en zal ook nooit transparant zijn!Alhun prukten zijn namaak en zonder kwaliteit.Hun bedoeling is van iedereen zogoedkoopmogelijk te kopen en hun produkten -zonder garantie- te verkopen.Hun bedoeling is de wereldmarkt te beheersen
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    De Chinese openheid zou ik toch maar met een korreltje zout nemen, er zijn inmiddels al heel wat mensen spoorloos die hier eerder bericht over gegeven hadden.