CEO Dominique Michel wees erop dat de voedingswinkels en recentelijk ook doe-het-zelfketens de regels goed naleven.
Volledig scherm
CEO Dominique Michel wees erop dat de voedingswinkels en recentelijk ook doe-het-zelfketens de regels goed naleven. © Wannes Nimmegeers

Comeos wil alle winkels zo snel mogelijk heropenen

Comeos, de sectorfederatie voor de kleinhandel, wil dat er bij de exit uit de lockdown geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen handelszaken -groot of klein, type of sector- om te mogen heropstarten. Iedereen die de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kan naleven, zou zijn zaak moeten kunnen opstarten, pleitte CEO Dominique Michel dinsdag.

13 reacties

  • Geert Landsman

    4 jaar geleden
    De f35's kosten 15 miljard en meer, toch zeggen we die niet af. Belachelijk gewoon.
  • Matthias Desmet

    4 jaar geleden
    Mogen we dan vrienden en familie ook bezoeken? Of mss een idee om uw familie en vrienden te zien. Afspreken in de winkel. Allemaal apart binnen gaan. En zo zijn we ook samen
  • Dirk Vregels

    4 jaar geleden
    De spijker op zijn kop Jaak Casteleyn dat weekje langer wachten vooraleer we weer de grens over kunnen voor de boodschappen en overige aankopen kan er nog wel bij.
  • Peter Janssen

    4 jaar geleden
    Comeos heeft gelijk: iedereen openen of niemand!
  • RIET HEIRMAN

    4 jaar geleden
    ik denk dat er heel wat winkels zijn die kunnen heropend worden, mits maatregelen, bv. op afspraak in schoenen en kledingwinkels, met maximum aantal toegelaten mensen en afstandhouden in andere winkels, met mondmaskers, handgel enz enz. Hoe gaan mensen met op/groeiende kinderen binnenkort hun kroost van nieuwe zomerschoenen voorzien, kindervoeten groeien elk jaar en ze worden toch best gepast, om maar één voorbeeld te geven.