Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lukaku openhartig in babbel met Kat Kerkhofs: “Ik vraag me af wat er met de Rode Duivels gaat gebeuren na het EK”

VoetbalRomeo die als twee druppels water op zijn vader lijkt. De groepsgeest bij de Rode Duivels. De verdachte ziektesymptomen van de volledige Inter-ploeg eind december. Romelu Lukaku (26) ging geen onderwerp uit de weg in een Instagram Live met Kat Kerkhofs op VIER. “Ik vraag me af wat er met de Rode Duivels gaat gebeuren na het EK.”

6 reacties

  • David Lievens

    4 jaar geleden
    kurt Degryse, hoeft zelfs niet het einde te zijn. Er staan wel enkele goede jongeren klaar die ons zeker naar WK’s kunnen leiden en wie weet nog eens zo fantastisch jaar als 2018.
  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Romelu is wel een top collega tegenover zijn medespelers en trainers. Overal waar hij tot nog toe speelde niks dan goeds over Romelu Lukaku. Op of naast het veld hart op de goede plaats,. Top kerel,.
  • kurt Degryse

    4 jaar geleden
    We hebben niet te klagen. We zijn verwend geweest. Een titel zou prachtig zijn, maar dit is dan eerder de kers op een al heel mooie taart.
  • johan arits

    4 jaar geleden
    Lukaku is een topkerel met het hart op de juiste plaats.
  • Elke De Vleeschouwer

    4 jaar geleden
    Het maakt niet uit wat ze daarna doen, ze worden hartelijk bedankt voor bewezen diensten! De gouden generatie! Met een gouden trainer! Das een ploeg om van te houden!!